Atomium
Vorige
Volgende

Verkopen met Lecobel Vaneau

U bent van plan om uw vastgoed in Brussel te verkopen?

Lecobel Vaneau stelt u een doeltreffende verkoopmethode op maat voor, het resultaat van 30 jaar ervaring op de Brusselse markt van hoogwaardig vastgoed.

Omdat de verkoop van uw vastgoed een belangrijke onderneming is, stellen wij al onze knowhow en ervaring tot uw dienst met één enkel doel: u in staat stellen uw vastgoed tegen de beste prijs en binnen de beste termijn te verkopen.

 

vendre un bien immobilier à Bruxelles vendre une maison à bruxelles avec Lecobel Vaneau

Een enkele gesprekspartner

Om u een optimale service te kunnen verlenen, is uw Lecobel Vaneau-vastgoedadviseur uw enige gesprekspartner tijdens het hele verkoopproces van uw vastgoed, tot de ondertekening van de akte bij de notaris.

Zo kunt u rekenen op een efficiënte en snelle reactie bij alle problemen waarmee u te maken zou kunnen krijgen, van zowel juridische als administratieve aard. administratif.

agent immobilier Lecobel Vaneau Bruxelles

Een uiterst nauwkeurige schatting

Een juiste verkoopprijs van uw vastgoed zal het verschil maken op de markt. Op die manier zult u uw vastgoed kunnen verkopen tegen een optimale prijs en binnen een optimale termijn.

Om die prijs te bepalen, steunen wij op onze grondige historische kennis van de lokale markt en op interne tools die doorlopend worden geüpdatet.

Zodra de schatting gebeurd is, zal uw adviseur van Lecobel Vaneau samen met u de verkoopstrategie van uw vastgoed afstemmen op uw persoonlijke behoeften.

estimer au plus juste

Onze portefeuille van kopers

Naast talrijke communicatietools en -dragers stellen wij u onze exclusieve portefeuille van kopers ter beschikking, met meer dan 10 000 actieve prospects uit België en het buitenland.

Bij een exclusief mandaat wordt uw vastgoed eerst getoond aan onze beste kopers, na de kwalificatie van hun profiel. Uw te koop staand vastgoed wordt daarna stelselmatig in de kijker gezet bij potentiële kopers, met behulp van een verfijnde commerciële strategie en specifieke methoden.

portefeuille

Onze internationale klanten

Maak uw vastgoed met Lecobel Vaneau optimaal zichtbaar bij hoog aangeschreven internationale klanten:  

 • Preview van uw vastgoed in onze 20 Franse kantoren (Parijs, Neuilly, Côte d'Azur)
 • Verspreiding van uw vastgoed in onze kantoren te Miami, Dubai of Marrakesh.
 • Presentatie van uw vastgoed aan de leden van onze premiumnetwerken Leading Real Estate en Luxury Portfolio, die meer dan 500 gerenommeerde vastgoedkantoren over de hele wereld verenigen.
international

De beste communicatiedragers

Als u uw vastgoed door ons laat verkopen, maken wij het, naargelang het u schikt, bekend via de beste communicatiedragers: 

 • portaalsites van vastgoed: immoweb, immovlan, logic-immo...
 • premium tijdschriften: Eventail, Juliette & Victor, Leaders, Figaro Magazine…
 • lokale pers: Wolvendael, Wolumag …
 • nationale pers: Soir Immo, Essentielle Immo, ..
 • dragers van Lecobel Vaneau: website, magazine, sociale media ...
Communication immobilière de prestige Lecobel Vaneau

Diensten

Wij bieden u een reeks complete diensten om uw vastgoed aan te prijzen. Dit is uiterst belangrijk om tot een snelle en efficiënte verkoop te komen.
 

 • professionele foto’s
 • professionele video’s
 • virtuele homestaging

Anderzijds bezorgt uw Lecobel Vaneau-adviseur u een nauwkeurige stand van zaken over de verkoop van uw vastgoed, zodat de verkoopstrategie in real time kan worden aangepast aan de ontwikkelingen op de markt.

Homestaging prestige Ixelles immobilier Lecobel Vaneau Homestaging Ixelles standing Lecobel Vaneau Homestaging immobilier Uccle Lecobel Vaneau

Vertrouwelijkheid

Onze vastgoedmakelaars, allemaal erkend door het BIV, verbinden zich ertoe u volkomen discreet de beste dienstverlening aan te bieden volgens een strikte deontologie.

Wij verspreiden uw vastgoed enkel op de dragers waarvoor u toestemming heeft gegeven, en houden ons daarbij aan de vertrouwelijkheidscriteria die u ons heeft meegedeeld. 

Nos agents immobilier de prestige Lecobel Vaneau

Neem met ons contact op

U wenst uw vastgoed in Brussel te verkopen?

Neem met ons contact op:


U kunt ons ook contacteren via deze website, door op de onderstaande knop te klikken:
 

Neem met ons contact op
contact