louer son bien avec lecobel vaneau
Vorige
Volgende

Verhuren met Lecobel Vaneau

Om uw vastgoed te huur te stellen, bieden onze verhuurteams van Brussel Zuid en Brussel Oost, gewapend met 30 jaar ervaring op de Brusselse markt van hoogwaardige huurwoningen, u een service op maat aan: te huur stellen, analyse van de huurdersdossiers, ondertekenen van huurcontracten...

Het verhuren van uw vastgoed is een fundamentele stap in het beheer van uw vermogen. Daarom stellen onze teams al hun knowhow en ervaring ten dienste van één doel: uw vastgoed zo snel mogelijk verhuren.
 

Een enkele gesprekspartner

Om u een optimale service te kunnen verlenen, is uw adviseur Verhuur van Lecobel Vaneau uw enige aanspreekpunt in alle fasen van de verhuur van uw vastgoed, tot de ondertekening van de huurovereenkomst met de nieuwe huurder.

Zo kunt u rekenen op een efficiënte en snelle opvolging van alle problemen waarmee u te maken zou kunnen krijgen, van zowel juridische als administratieve aard.

agent immobilier Lecobel Vaneau Bruxelles

Onze portefeuille van huurders

Naast tal van communicatiemiddelen en -dragers stellen wij u onze exclusieve portefeuille van huurders ter beschikking. Die bestaat uit Belgische en buitenlandse werknemers van de Europese instellingen of expats, maar ook uit bedrijven die in Brussel een woning willen huren voor hun medewerkers die op dienstreis zijn.

Bij een exclusief mandaat wordt uw vastgoed eerst getoond aan onze beste huurders, na de kwalificatie van hun profiel.

portefeuille

Communicatiedragers

Als u uw vastgoed door ons laat verhuren, maken wij het, naargelang het u schikt, bekend op de beste digitale communicatiedragers: 

  • Immoweb
  • Immovlan
  • Logic-immo
  • website van Vaneau
  • sociale media ...
Communication immobilière de prestige Lecobel Vaneau

Neem met ons contact op

U wenst uw vastgoed in Brussel te huur te stellen?

Neem contact op met onze kantoren:

U kunt ons ook contacteren via deze website, door op de onderstaande knop te klikken.
 

Neem met ons contact op
Agence Lecobel Vaneau Location - à louer biens de standing dans le Sud de bruxelles