vaneau international
Vorige
Volgende

VANEAU INTERNATIONAAL

Om zo dicht mogelijk bij de internationale vermogende klanten te staan, voert Vaneau al verschillende jaren een actief groeibeleid op internationale schaal. Dat gebeurt door nieuwe kantoren te openen, zoals in Miami of Marrakesh, of door aan te sluiten bij befaamde internationale netwerken van vastgoedkantoren.

 

vaneau international nos implentations

Parijs

De Franse Riviera

Lorem ipsum

Nice

Miami

Vaneau Miami, bij uitstek een kantoor voor hooggeprijsd vastgoed, begeleidt zijn Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse, maar ook Franse klanten bij hun aankoop- of vestigingsproject in de hele regio van Miami.

Het helpt ook personen die een bedrijf in Florida willen oprichten of overnemen, via begeleiding op maat, voor zowel administratieve als fiscale aangelegenheden.

Website Vaneau Miami
Miami Miami Miami

Marrakesh

Vaneau Marrakesh helpt u met al uw vastgoedprojecten in Marokko en Marrakesh, de verkoop of overname van vastgoed, als hoofd- of tweede verblijf.

Ons team biedt u een ruime waaier van te koop staand vastgoed: riads, villa’s of appartementen.

Marrakech Marrakech Marrakech Marrakech

Vaneau China Investment

Vaneau China Investment werd opgericht om in te spelen op de groeiende interesse van Chinese investeerders voor Frankrijk.
Sinds 2015 begeleidt het vermogende Chinese klanten (particulieren, ondernemingen, investeerders of institutionelen) die in Frankrijk willen investeren in woon- of tertiair vastgoed.

Website vaneau.cn
China