vaneau international
Vorige
Volgende

VANEAU INTERNATIONAAL

Om zo dicht mogelijk bij de internationale vermogende klanten te staan, voert Vaneau al verschillende jaren een actief groeibeleid op internationale schaal. Dat gebeurt door nieuwe kantoren te openen, zoals in Brussel of Marrakesh, of door aan te sluiten bij befaamde internationale netwerken van vastgoedkantoren, zoals de Board of Regents voor Vaneau Parijs of Luxury Portfolio voor Brussel.

In 2019 werd een nieuwe stap gezet met de opening van twee nieuwe vestigingen, in Miami en Dubai.

 

vaneau international nos implentations

Parijs

De Franse Riviera

Lorem ipsum

Nice

Miami

Vaneau Miami, bij uitstek een kantoor voor hooggeprijsd vastgoed, begeleidt zijn Amerikaanse, Zuid-Amerikaanse, maar ook Franse klanten bij hun aankoop- of vestigingsproject in de hele regio van Miami.

Het helpt ook personen die een bedrijf in Florida willen oprichten of overnemen, via begeleiding op maat, voor zowel administratieve als fiscale aangelegenheden.

Website Vaneau Miami
Miami Miami Miami

Dubaï

Ook in Dubai, de belangrijkste stad van de Verenigde Arabische Emiraten en wereldvermaard als bestemming voor luxetoerisme, hebben wij nu een specifiek team voor klanten uit het Midden-Oosten: inwoners van de Emiraten uiteraard, maar ook Qatarezen en Saudiërs.

Vaneau Dubai werkt nauw samen met onze kantoren in Parijs en aan de Côte d’Azur. Zo bent u voor de verkoop van uw appartement of herenhuis verzekerd van de meest exclusieve toegang tot vermogende klanten in het Midden-Oosten.

Dubai

Marrakesh

Vaneau Marrakesh helpt u met al uw vastgoedprojecten in Marokko en Marrakesh, de verkoop of overname van vastgoed, als hoofd- of tweede verblijf.

Ons team biedt u een ruime waaier van te koop staand vastgoed: riads, villa’s of appartementen.

Marrakech Marrakech Marrakech Marrakech

Vaneau China Investment

Vaneau China Investment werd opgericht om in te spelen op de groeiende interesse van Chinese investeerders voor Frankrijk.
Sinds 2015 begeleidt het vermogende Chinese klanten (particulieren, ondernemingen, investeerders of institutionelen) die in Frankrijk willen investeren in woon- of tertiair vastgoed.

Website vaneau.cn
China

Board of Regents

Vaneau is al verschillende jaren aangesloten bij Who's Who in Luxury Real Estate en de Board of Regents, een internationaal netwerk van luxevastgoedkantoren met wereldwijd meer dan 1.000 leden.
Vaneau verleent u zodoende toegang tot meer dan 55 000 over te nemen prestigegoederen in heel de wereld.

Internationaal Onroerend Goed
slide Bor