Photo
first

WAT ZIJN DE BELANGRIJKE ELEMENTEN waarmee u rekening moet houden bij het schatten van uw eigendom

Chapô

Elk appartement, elk huis heeft zijn eigen waarde. Om uw makelaar in te schatten, moet u rekening houden met verschillende criteria: de situatie, het milieu, de algemene toestand ...

Introduction

Elk appartement, elk huis heeft zijn eigen waarde. Om dit in te schatten, zal uw makelaar rekening moeten houden met verschillende criteria: de situatie, het milieu, de algemene toestand ...
Laten we de belangrijkste criteria samen aanpakken:

De situatie: Dit is HET criterium bij uitstek bij een aankoop van onroerend goed!

 

Description

Het adres, de straat, de locatie, de nabijheid van winkels, scholen, openbaar vervoer, een park, een plein, zal de waarde van uw eigendom aanzienlijk beïnvloeden. Afhankelijk van de wijk kunnen de waarden variëren van eenvoudig tot dubbel.

De toestand van het goede:

Op een vergelijkbaar oppervlak kunnen de prijzen variëren, afhankelijk van de staat. De kozijnen, het dak, de ketel, de elektriciteit zijn dure spullen! Er wordt ook rekening gehouden met de kwaliteit van de afwerkingen.

De layout:

Goed geproportioneerde accommodatie, met goede afmetingen voor elke kamer, is erg belangrijk.

Een pand met een goede ligging, een mooie renovatie, een goede indeling ... we naderen perfectie!

De tentoonstelling :

Enerzijds waarderen klanten het werven van een tuin of een terras op het zuiden of zuidwesten zeer. Aan de andere kant is accommodatie met een zuidelijke gevel over het algemeen helderder van binnen. Ten slotte is North light het licht van kunstenaars, wordt er gezegd ...

De vloer:

We hebben het meer specifiek over appartementen. Voor hetzelfde gebied geldt: hoe hoger de vloer, hoe hoger de prijs. De helderheid wordt hier gemarkeerd, evenals het uitzicht.

Senioren zullen de lagere verdiepingen echter meer waarderen, uit angst voor een mogelijke storing van de lift, en de begane grond met tuinen zal worden gebruikt door gasten met huisdieren.

Mede-eigendom:

De staat van het condominium, en dus alle vereiste werkzaamheden, evenals de aangeboden diensten (conciërge, tuinman ...) bepalen de gemeenschappelijke kosten voor de verschillende eigenaren.

De duurste werken van een gebouw zijn in wezen werken met betrekking tot het dak, de ketel en de waterdichtheid van garages, gevels, de naleving van liften.

Anderen:

De aanwezigheid van een garage, een tuin, een mooi terras zijn zeer populaire criteria die de waarde van uw eigendom aanzienlijk verhogen.

Daarnaast worden potentiële kopers steeds gevoeliger voor het resultaat van het PEB (energieprestatiecertificaat).

U heeft nog veel andere criteria zoals: het type gebouw, de oppervlakte, de hoogte van de onroerende voorheffing, winstgevendheid, de mogelijkheid tot uitbreiding, de stijl, de breedte van de gevel, de hoogte onder plafonds, de milieu, geschiedenis, maar ook mogelijke stedenbouwkundige overtredingen.

De bovenstaande punten zijn slechts basiscriteria voor een beoordeling.
Er gaat niets boven de expertise en echte marktkennis van uw makelaar.
Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wij schatten graag de waarde van uw woning zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid.

Lecobel Vaneau
Place Brugmann 11, Ixelles 1050
Tel : +32 2 340 72 70
@ : lecobel@lecobel.be

Aangedreven door Google vertaling

Lees meer