Photo
news11

LECOBEL VANEAU WERKT SAMEN MET HUIS HÄSTENS

Chapô

Al bijna 30 jaar ondersteunt Lecobel Vaneau u bij uw verschillende vastgoedtransacties. Onze prioriteit, om u een uitstekende service te bieden, vereist nauwgezetheid en een echte passie voor het beroep van makelaar.

Introduction

Al bijna 30 jaar ondersteunt Lecobel Vaneau u bij uw verschillende vastgoedtransacties. Onze prioriteit, om u een uitstekende service te bieden, vereist nauwgezetheid en een echte passie voor het beroep van makelaar.

Om u te helpen, worden onze agenten voortdurend opgeleid om hun kennis op verschillende en gevarieerde gebieden te vergroten: juridisch, financieel, stedenbouwkundig, fiscaal, architectonisch, enz. Ons vak maakt ons nieuwsgierig en altijd op zoek naar informatie die kan bijdragen aan het vergroten van de toegevoegde waarde van onze dienstverlening.

Description

In 2018 voerde Lecobel Vaneau meer dan 360 transacties uit, wat neerkomt op veel verhuizingen die vaak gepaard gaan met werk of een meubelwissel. U vraagt ​​ons regelmatig om de verschillende stappen die aan uw transacties zijn gehecht en we streven ernaar om te reageren met een zo compleet mogelijke service.

Uw meest voorkomende verzoeken zijn aanbevelingen van aannemers, architecten of zelfs juridisch advies. Maar we worden ook vaak gevraagd voor meubels.

De samenwerking tussen Lecobel Vaneau & Hästens:

We geven prioriteit aan het comfort en welzijn van onze klanten. Daarom hebben we besloten om ons te associëren met het prestigieuze huis Hästens, specialist in een van de belangrijkste meubels in onze ogen: het bed. Het garandeert een goede slaapkwaliteit en heeft een positieve invloed op uw welzijn, uw prestaties en uw gezondheid.

Het Hästens-huis, aanwezig in 40 landen, is ongetwijfeld de meest deskundige op dit gebied. Kiezen voor een Hästens-bed betekent de voorkeur geven aan het natuurlijke, de vrije luchtcirculatie vergemakkelijken en vocht afvoeren - en dat allemaal zonder schuim, rubber, polyurethaan of latex. De gebruikte materialen zoals paardenhaar, katoen, wol of linnen zijn gewoon gezonder en bevorderen het besef dat kwaliteit en duurzame economie hand in hand gaan.

We nodigen je uit om hun flagship store te bezoeken aan de Waterloolaan nr. 8; 300 m² gewijd aan de kunst van het beddengoed, een Sleep Spa en slaapexperts begeleiden u bij de aankoop en aanpassing van het bed van uw dromen.

Bovendien, op vertoon van deze e-mail, profiteert u van een korting van 10% op de beddencollectie van Hästens (aanbieding geldig tot 31 december 2018).

Lecobel Vaneau
Place Brugmann 11, Ixelles 1050
Tel : +32 2 340 72 70
@ : lecobel@lecobel.be

Lees meer