Photo
capture

HOE BEWAART U UW VASTGOED GOED?

Chapô

Investeren in onroerend goed is een van de beste investeringen die er zijn. Er moet echter worden nagedacht over de doelstellingen die u wilt bereiken. Afhankelijk van de middelen en de tijd die u erin kunt investeren, is het raadzaam om een ​​strategie te volgen die is aangepast aan uw profiel.

Introduction

Misschien heeft u een woning die u wilt verhuren? Houd er dan rekening mee dat kandidaat-huurders steeds kieskeuriger worden omdat er een groeiend aanbod is, en dit vooral op de Brusselse vastgoedmarkt.

Om ervoor te zorgen dat uw eigendom opvalt en snel een afnemer vindt, is het belangrijk dat het up-to-date is en in overeenstemming met de nieuwe energienormen. Houd er daarom rekening mee dat regelmatige renovatie noodzakelijk is om zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te huren.

Description

Het opfrissen van de schilderijen, het renoveren van het sanitair en de keuken, isolatie (hoogwaardig chassis en ketel, etc.) zijn substantiële elementen voor potentiële kandidaten.

Een lager energieverbruik, dus lagere maandlasten, is merkbaar en uw toekomstige huurders zullen eerder geneigd zijn u een hogere huur aan te bieden. Uw voordeel dus! Enerzijds huurt u sneller en voor een langere periode. Aan de andere kant verhoogt u de waardering van uw woning bij verkoop.

Wilt u uw woning onder de beste voorwaarden verhuren? Onze ervaren agenten op de verhuurafdeling adviseren u stap voor stap.

Wilt u uzelf bevrijden van administratieve en technische taken die u vermoeiend vindt? Onze afdeling “verhuurbeheer” is uw partner om u bij te staan ​​in deze procedures en om uw belangen zo goed mogelijk te dienen.

Wilt u uw vastgoedportefeuille variëren?
Het is misschien tijd om uw gehuurde woning te verkopen om anders te investeren, afhankelijk van uw doelen. Investeren in kleinere eenheden zal uw vermogen diversifiëren en het risico op huurwerkloosheid beperken. Met slechts één goed gekozen en ideaal gelegen unit kunt u echter een hogere huur krijgen. Onze makelaars van de afdeling “sales” adviseren u graag om de gewenste doelstellingen te bereiken en bieden u de meest geschikte oplossing.

Hoe zit het met nieuwe goederen? Zijn ze echt duurder? Ja en nee. Over de bouwprijs wordt inderdaad 21% btw geheven, maar over het landaandeel wordt nog vaak registratiekosten geheven (12,5% in Brussel). Over het geheel genomen betaalt u niet altijd 21% in tegenstelling tot wat u zou denken.

Bovendien zijn er tal van voordelen verbonden aan het kopen van nieuwe, zoals de tienjarige garantie op het gebouw, de modernste isolatie, het lage verbruik, minder onverwachte uitgaven voor groot werk, moderne woningen die velen aantrekken onze Europese buren, hogere potentiële huur, up-to-date accommodatie (keuken, badkamers, coatings, materialen, etc.). Onze ervaren agenten van de afdeling "nieuwbouw" zullen u een aantal nieuwe projecten kunnen aanbieden, aangepast aan uw verwachtingen.

Wat moet je onthouden? Lecobel Vaneau is de partner die u zal begeleiden bij al uw vastgoedprojecten. We bieden al onze klanten een strikte, ethische en professionele service. Als u contact met ons opneemt, vertrouwt u uw onroerend goed toe aan experts met een passie voor hun vak.

Lecobel Vaneau
Place Brugmann 11, Ixelles 1050
Tel : +32 2 340 72 70
@ : lecobel@lecobel.be

Aangedreven door Google vertaling

Lees meer