Photo
2020

BESTE WENSEN 2020

Chapô

Beste klanten,

Allereerst wil ik u nog een laatste keer wensen voor 2020.

Het jaar 2019 zal een druk jaar zijn geweest voor Lecobel Vaneau met de festiviteiten van de passage van ons derde decennium. 30 jaar u te begeleiden bij uw vastgoedprojecten, het verdiende een geweldig evenement!

Dit jaar werd ook gekenmerkt door de opening van twee nieuwe agentschappen, waardoor we nu wat meer op Brussel kunnen schijnen.

Introduction

Beste klanten,

Allereerst wil ik u nog een laatste keer wensen voor 2020.

 

Description

Het jaar 2019 zal een druk jaar zijn geweest voor Lecobel Vaneau met de festiviteiten van de overgang van ons derde decennium. 30 jaar u te begeleiden bij uw vastgoedprojecten, het verdiende een geweldig evenement!

Dit jaar werd ook gekenmerkt door de opening van twee nieuwe agentschappen, waardoor we nu wat meer op Brussel kunnen schijnen.

Het nieuwe nieuwe bureau, gelegen aan de Louis Lepoutrelaan, heette u welkom in januari 2019 in een ontspannen en warme setting met een portfolio van 21 projecten, waaronder hoogwaardige appartementen van meer dan een miljoen euro, waarvan sommige vier miljoen bereiken euro, maar ook investeringen of wooneenheden tussen € 300.000 en € 750.000.

Agentschap Oost, die begin september in de Belliardstraat werd geopend, heeft al zeer goede transacties uitgevoerd, met name met de verkoop van een penthouse van 242 m² in Schaarbeek en, voor wie op zoek is naar dit type product, biedt het momenteel een prachtig appartement van 288 m² met een adembenemend uitzicht op het Jubelpark en nog eens 330 m² appartement volledig gerenoveerd in 2018 in een gebouw in Haussmann-stijl tegenover het Palais Stoclet.

2020 begint positief met de verkoop van een villa van 400 m² op 15 are grond in Fort Jaco voor ± 1.500.000 € door ons agentschap Sud. Het nieuwe bureau blijft op de markt groeien met de verkoop van een appartement van 152 m² in het Queen-project op een steenworp afstand van Place Fernand Cocq voor ± 800.000 €. Ten slotte verkocht ons bureau Oost de laatste investeringseenheid, voor ± € 350.000, van een volledig gerenoveerd gebouw aan de Anspachlaan.

De overgrote meerderheid van de indicatoren is daarom groen voor 2020, ondanks het feit dat het moeilijker zal worden om hypothecair krediet te verkrijgen.

Ter herinnering: omdat de Nationale Bank van België nieuwe richtlijnen voor kredietverleningsorganisaties had opgesteld, konden banken in theorie geen lening meer verstrekken die meer dan 90% van de waarde van het onroerend goed bedraagt, voor een eigenaar die dit onroerend goed bewoont. En wat betreft huurwoningen is de drempel die niet mag worden overschreden 80% van de waarde van het onroerend goed.

Deze maatregel heeft echter zeer weinig impact op de klanten van Lecobel Vaneau, die in de overgrote meerderheid van de gevallen meer middelen hebben. Daarom geloven we in de high-end markt en voor Lecobel Vaneau dat 2020 net zo goed of beter zal zijn dan 2019.

Namens het hele Lecobel Vaneau-team wil ik u bedanken voor het vertrouwen dat u ons in 2019 stelt. Ik kijk ernaar uit om u te blijven helpen met uw vastgoedprojecten voor dit jaar 2020 Ik wens je veel verrassingen en geweldige momenten van vreugde met je familie en alle mensen die belangrijk voor je zijn.

Met vriendelijke groeten,

Lecobel Vaneau
Place Brugmann 11, Ixelles 1050
Tel : +32 2 340 72 70
@ : lecobel@lecobel.be

Aangedreven door Google vertaling

Lees meer