VERKOPEN MET LECOBEL VANEAUU bent van plan uw vastgoed in Brussel te verkopen?

Lecobel Vaneau stelt u een doeltreffende verkoopmethode op maat voor,
het resultaat van 30 jaar ervaring op de Brusselse topvastgoedmarkt.
LECOBEL VANEAU, HOOFDROLSPELER IN HOOGWAARDIG RESIDENTIEEL VASTGOED IN BRUSSEL

Omdat de verkoop van uw vastgoed een belangrijke onderneming is, stellen wij al onze knowhow en ervaring tot uw dienst met één enkel doel: u in staat stellen uw vastgoed tegen de beste prijs en binnen de beste termijn te verkopen.

 


LECOBEL VANEAU: VASTGOEDMARKTLEIDER IN ELSENE EN UKKEL

Lecobel Vaneau is ideaal gelegen aan het Brugmannplein in hartje Elsene en kent heel grondig de verschillende zuidelijke sectoren van Brussel, zodat u zeker bent van een schatting van uw vastgoed die aansluit bij de marktprijzen.

EEN ENKELE GESPREKSPARTNER

Om u een optimale servicekwaliteit te waarborgen, is uw Lecobel Vaneau-vastgoedadviseur uw enige gesprekspartner tijdens het hele verkoopproces van uw vastgoed. Zo kunt u rekenen op een efficiënte en snelle reactie bij het minste juridische of administratieve probleem.

EEN STERKE INTERNATIONALE AANWEZIGHEID

Lecobel Vaneau werkt nauw samen met de 15 Parijse Vaneau-kantoren en de 6 kantoren aan de Côte d'Azur. 

Vaneau is via Vaneau China Investment ook in China aanwezig.

Tot slot is Lecobel Vaneau lid van de toonaangevende vastgoednetwerken Leading Real Estate en Luxury Portfolio, die meer dan 500 gerenommeerde vastgoedkantoren over de hele wereld verenigen.


ONZE VERKOOPMETHODE

Onze verkoopmethode is gegroeid uit meer dan 40 jaar ervaring. Ze past zich aan alle vastgoedprojecten aan, met het oog op een service op maat die zo nauw mogelijk aanleunt bij uw verwachtingen en de marktsituatie.

Tijdens een of meer gesprekken in het kantoor of bij u thuis personaliseert uw Lecobel Vaneau-adviseur deze aanpak samen met u, voordat het vastgoed effectief te koop wordt gesteld.

SCHATTING VAN DE VERKOOPPRIJS

Een juiste verkoopprijs van uw vastgoed zal het verschil maken op de markt.

Op die manier zult u uw vastgoed kunnen verkopen tegen een optimale prijs en binnen een optimale termijn.

Om de verkoopprijs van uw vastgoed te bepalen, steunen wij op onze grondige historische kennis van de lokale markt en op onze interne tools die doorlopend worden geüpdatet.

ONZE TROEF: EEN PORTEFEUILLE VAN MEER DAN 15 000 ACTIEVE KOPERS

Onze klantenportefeuille is een onmiskenbare troef voor de verkoop van uw vastgoed.

Een exclusief mandaat zorgt voor een efficiëntere verspreiding naar de adressen van dit bestand, aangezien exclusieve mandaten systematisch in de kijker worden gezet in ons CRM-systeem.

ONZE KRACHT: EEN DOELTREFFEND KANTORENNETWERK

Onze kantoren werken perfect samen.

Zo kan gelijk welke Lecobel Vaneau-adviseur uw vastgoed altijd voorstellen aan de namen in zijn adressenboekje.

De samenwerking met onze internationale kantoren en de leden van het wereldwijde netwerk Luxury Portfolio en Leading Real Estates verhoogt aanzienlijk het aantal buitenlandse kopers in onze portefeuille.

FOTO’S & VIDEO’S

Lecobel Vaneau schakelt al vele jaren professionele fotografen, videomakers en planners in om uw vastgoed optimaal aan te prijzen, zowel op het internet als in de pers.

COMMUNICATIE

Afhankelijk van de verkoopstrategie die u met uw Lecobel Vaneau-adviseur bent overeengekomen, kan uw goed worden aangeprezen op verscheidene of alle belangrijke vastgoedportalen en in hoogstaande tijdschriften en kranten.

HET EXCLUSIEVE LECOBEL VANEAU-MANDAAT

Door Lecobel Vaneau een exclusief mandaat te verlenen, kan een meer uitgebreide commerciële strategie worden opgezet die het te koop aangeboden stelselmatig in de kijker plaatst, met gebruik van specifieke methoden bij de potentiële kopers.

BEGELEIDING OP MAAT

Uw Lecobel Vaneau-adviseur bezorgt u een nauwkeurig verslag van alle activiteiten betreffende de verkoop van uw vastgoed, zodat de verkoopstrategie in real time kan worden aangepast aan de marktontwikkelingen.

Hij zal u bijstaan tot aan de ondertekening van de akte bij de notaris en ervoor zorgen dat dit in optimale omstandigheden verloopt.

VERTROUWELIJKHEID

Lecobel Vaneau verbindt zich ertoe u volkomen discreet de beste dienstverlening aan te bieden volgens een strikte deontologie.

 


CONTACT OPNEMEN MET LECOBEL VANEAU VOOR DE VERKOOP VAN UW VASTGOED

U wil een schatting aanvragen? Vul het formulier in: Schatting voor een goed.

U wil rechtstreeks contact opnemen met een van onze afdelingen of kantoren? Klik op Kantoren

U wil dat een van onze kantoren met u contact opneemt? Klik op Contact.

 

 

 

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies.