GROEP VANEAU

Vaneau, al meer dan 40 jaar een erkend en prestigieus vastgoedspeler, steunt op een netwerk van 25 vastgoedkantoren en 3 gespecialiseerde afdelingen verspreid over Frankrijk, België en China, om te kunnen inspelen op alle vastgoedprojecten van een nationale en internationale klantengroep: verkopen of kopen, wonen of investeren.

LECOBEL VANEAU BRUSSEL

 

Vaneau Brussel, gelegen in de fraaie Brusselse randstad in het hart van de Franstalige wijk van Elsene, heeft zich opgewerkt tot een van de toonaangevende vastgoedspelers in de Belgische hoofdstad, in samenwerking met de Franse kantoren van de Groep.

Vaneau Brussel telt 3 afdelingen: een verkoopafdeling voor bestaand vastgoed met een portefeuille van meer dan 500 stuks vastgoed (appartementen, villa’s, herenhuizen...), een verkoopafdeling voor nieuwbouw met gemiddeld een twintigtal programma’s in Brussel, en tot slot een verhuurafdeling met 5 medewerkers die zich specifiek toeleggen op een verhuuraanbod dat tot de meest complete van de markt behoort.

www.lecobel-vaneau.be

 

VANEAU PARIJS

 

Vaneau Immobilier legt zich toe op de verkoop en verhuur van luxevastgoed in de meest prestigieuze wijken van Parijs (Odéon, Marais, Trocadéro, Village d'Auteuil, Faubourg Saint-Germain...), evenals in Neuilly sur Seine en Boulogne.

Pieds-à-terre, gezinsappartementen, bijzondere huizen, … Vaneau biedt voor zijn Franse en buitenlandse klanten-kopers in alle vertrouwelijkheid een van de meest uitgebreide portefeuilles in de markt van hooggeprijsd vastgoed aan.

Met 15 kantoren, samen goed voor meer dan 80 medewerkers, een sterk ontwikkelingsbeleid dat wordt geïllustreerd door een tweecijferige groei in 2014 en in 2015, behoort Vaneau vandaag tot de marktleiders in prestigieus vastgoed in Parijs.

www.vaneau.fr

 

VANEAU CHINA INVESTMENT

 

Vaneau is het eerste toonaangevende Franse vastgoedkantoor met een volwaardige afdeling die zich specifiek richt op een gegoede Chinese clientèle.

Vaneau China Investment bezit vandaag een omvangrijke portefeuille van particuliere en institutionele klanten die in Frankrijk willen investeren in vastgoed: appartementen, herenhuizen, gebouwen, kantoren...

Vaneau China is onder meer partner van Juwai, het grootste vastgoedportaal van China, en van LPS China, organisator van de beurzen Luxury Property Showcase in Beijing, Shanghaï en Canton.

www.vaneaucotedazur.fr

 

Vaneau China Investment

Vaneau est la première agence immobilière française haut de gamme à s'être dotée d'un véritable département dédié à la clientèle chinoise fortunée.

Vaneau China Investment possède aujourd'hui un portefeuille client important de particuliers et institutionnels désirant investir dans l'immobilier en France : appartements, hôtels particuliers, immeubles, bureaux...

Vaneau China est notamment partenaire de Juwai, premier portail immobilier en Chine et de LPS China, organisateur des salons Luxury Property Showcase à Pékin, Shanghaï et Canton.

www.vaneau.cn

 

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. By continuing to use this website, you consent to our use of these cookies.